Nyereg itató

Rólunk

Éttermünkről Néhány modatban

Jogi nyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

A honlap (a www.nyeregitato.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

Szerzői jog

A Monsoon Rain Kft. weboldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a Monsoon Rain Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Információk

A Monsoon Rain Kft. weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a Monsoon Rain Kft. felelősséget nem vállal. Az aktuális feltételrendszert a mindenkor hatályos Üzletszabályzat tartalmazza.

A Monsoon Rain Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A nyeregitato.hu domain név alatt elérhető reszponzív weboldalt a Usernet tervezte és programozta. A weboldal elérhetőségével, működésével kapcsolatos hibákat, problémákat kérjük nekünk jelentse e-mail-ben vagy telefonon.

A személyes adatok védelme

A Monsoon Rain Kft. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Monsoon Rain Kft-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Monsoon Rain Kft. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

A Monsoon Rain Kft. az ügyfelei személyére, adataira, vagyoni helyzetére, üzleti tevékenységére, gazdálkodására, tulajdonosi, üzleti kapcsolataira, az ügyfelek nála vezetett számláinak egyenlegére, forgalmára vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást üzleti titokként kezel.

A Monsoon Rain Kft. az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Asztalfoglalás

Foglalj asztalt most!

A sikeres foglalásról visszajelzünk Önnek!

Köszönjük, hogy asztalt foglalt a Nyeregben, hamarosan visszaigazolást küldünk megadott e-mail címre. Előfordulhat, hogy a visszaigazolás a spam-ek közé kerül, kérlek ellenőrizd.
Az üzenet küldése közben hiba történt!
Kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!